kontakt@2c-group.dk | +45 44 40 02 25

Erhvervsnyt

Erhvervsnyt

Nyt Call Center på Bornholm!

2C Group arbejder på at etablere en dansk afdeling på Bornholm. Formålet med en dansk repræsentation er, at styrke den personlige kontakt med vore kunder, samt at sikre en vækst i antallet af dansksprogede ansatte. Det forventes, at lokaliseringen på Bornholm giver mulighed for rekruttering af et modent, stabilt og veluddannet personale der vil være unikt i en dansk sammenhæng.

Call Centeret på Bornholm vil endvidere få ansvar for rekruttering og uddannelse af personale til vores afdeling i Cebu City på Filippinerne, ligesom der vil blive mulighed for at skrifte mellem de to arbejdssteder. 2C Group forventer derfor også løbende, at kunne udvide palletten af serviceydelser som vi tilbyder vore kunder.

Det nye Call Center på Borholm forventes at være i drift i løbet af første halvår af 2015.

Hvis du vil høre mere om det ny bornholmske Call Center er du velkommen til at kontakte vores samarbejdspartner chefkonsulent Henrik Nowak, PS Konsulenter, tlf. +4530661416 eller send os en mail på kontakt@2c-group.dk.

Other Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>